FD GAZELLEN AWARD

Amsterdam, 29 november 2013

OpenSkies.nl behoort bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland

OpenSkies.nl opnieuw bij de snelst groeiende bedrijven in Nederland

OpenSkies.nl heeft voor de 2e keer de FD Gazellen Award gewonnen, een nominatie voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dit heeft Het Financieele Dagblad vandaag tijdens een feestelijk uitreiking bekend gemaakt. OpenSkies.nl mag zich een jaar lang FD Gazelle noemen.

Erkenning
Voor OpenSkies.nl-directeur Bert Verschoor is het winnen van de award een mooie erkenning voor de innovatieve koers van het bedrijf op het gebied van online vliegtickets boeken. Het bedrijf biedt geavanceerde online boekingstechnologie met daarnaast uitstekende offline support door deskundige medewerkers. “Het is een enorme waardering voor de tomeloze inzet van onze medewerkers die dagelijks reizigers over de hele wereld support verlenen tijdens internationale reizen. Zij bewijzen iedere dag de meerwaarde van onze organisatie in de praktijk. Onze enorme groei komt naast de online ontwikkelingen met name tot stand door mond-op-mond-reclame van tevreden klanten die internationaal opereren”. OpenSkies.nl verwacht, mede door de betere economische vooruitzichten, opnieuw een stijging van het aantal geboekte vliegtickets en hotelkamers in 2014.

Over de FD Gazellen
De FD Gazellen nominatie is een initiatief van Het Financieele Dagblad, ABNAMRO, KPMG en Graydon. Met de Gazellen Awards zetten deze bedrijven de snelst groeiende topondernemingen van Nederland in de spotlight. Het is het 10e keer dat het FD deze verkiezing organiseert. Behalve een omzetgroei van minimaal 20 procent over drie opeenvolgende jaren, is ook de financiƫle gezondheid een van de beoordelingscriteria voor de nominatie. Hierbij is de waardering voor de jaarrekening en de waardering voor het betaalgedrag belangrijk.

OpenSkies
info@openskies.nl