Huurauto's

BOEK EEN VOORDELIGE HUURAUTO

OpenSkies biedt een groot assortiment huurauto’s aan van betrouwbare verhuurmaatschappijen over de hele wereld. Ervaar na het landen op de luchthaven de vrijheid en flexibiliteit die een huurauto biedt. Vaak is het huren van een auto zelfs goedkoper dan het nemen van een taxi. Waar je ook reist OpenSkies vindt altijd een auto die bij het doel van de reis past.

OpenSkies werkt samen met:

  1. Internationaal actieve autoverhuurmaatschappijen
  2. Lokale autoverhuurbedrijven
  3. Huurauto consolidators

Tarieven zijn altijd all-in met alle benodigde verzekeringen. Betaling kan met iDEAL of credit card. De bestuurder is altijd verplicht om bij het afhalen van de auto gebruik te maken van een credit card die op eigen naam staat.

VOORDELEN VAN OPENSKIES

PERSOONLIJK CONTACT

OpenSkies biedt een gebruikersvriendelijke website. Je kunt direct online boeken of, als je reis ingewikkeld is, een e-mail sturen naar onze ervaren support desk. Natuurlijk bieden we 24-uurs ondersteuning in het geval van noodsituaties en calamiteiten – variërend van gemiste vluchten tot stakingen.

BESPAAR OP REISKOSTEN

Door het vergelijken van meerdere autoverhuurbedrijven  blijven de reiskosten zo laag mogelijk. Onderzoek wijst uit dat het leidt tot een lagere gemiddelde huurprijs. Geconfronteerd met alternatieve aanbieders gerangschikt op prijs op een scherm neigen reizigers en boekers vaker naar de goedkopere mogelijkheden ondanks de voorkeuren die men vooraf had. Dit fenomeen heet de “visual guilt factor”.

REIZIGERS PROFIELEN

Bespaar elke keer tijd als je boekt. Frequente reizigers en boekers profiteren van een reizigersprofiel. Dit houdt in dat alle reisgerelateerde informatie, van frequent flyer card nummers tot persoonlijke voorkeuren, automatisch wordt gebruikt bij elke reisaanvraag. Hierdoor besparen drukke office managers en zakenreizigers veel kostbare tijd.

ONZE AUTOVERHUUR PARTNERS

BENIEUWD WAT WE KUNNEN DOEN VOOR JE BEDRIJF?