VLUCHTEN

Check snel de beste vliegtarieven

Van
Naar
Heen
Terug
Volwassenen:
Kinderen:
Baby's:

OPENSKIES VERTEGENWOORDIGT AIRLINES WERELDWIJD

OpenSkies biedt honderden luchtvaartmaatschappijen aan over de hele wereld. Vul je bestemming in en OpenSkies vindt de beste mogelijkheden door databases en websites te doorzoeken van:

  • Gerenommeerde nationale luchtvaartmaatschappijen
  • Airlines actief in wereldwijde netwerkallianties
  • Low cost airlines (budget maatschappijen)
  • Kleinere regionale en lokale airlines
  • Charter maatschappijen

De zoekresultaten staan op prijs gesorteerd en alleen vluchten met daadwerkelijk beschikbare vrije stoelen worden getoond. Extra zoekmogelijkheden zijn airline voorkeur, directe verbinding en vertrektijd. OpenSkies biedt het allemaal overzichtelijk aan. Gemakkelijk en snel.

Een boekingsbevestiging en e-ticket wordt per e-mail toegezonden. Het e-ticket is het officiële reisdocument. Je hebt het nodig om thuis of op de luchthaven in te checken en om door de douane te gaan voor vertrek. Als je geen e-ticket (scan of uitgeprint) kunt laten zien, kun je niet reizen.

De ticketprijs die je ziet bij de betaalmethoden is inclusief reserveringskosten en alle (luchthaven) belastingen die van toepassing zijn. OpenSkies biedt meerdere betaalmethoden aan, waaronder iDEAL, (internationale) bank transfers, credit cards en machtiging bij onze support desk in het World Trade Center in Amsterdam.

KLM bluebiz corporate spaarprogramma

Met bluebiz haalt uw bedrijf méér uit het reisbudget. Met een breed pakket aan voordelen brengt bluebiz zakelijk reizen naar een hoger niveau. Deelname aan bluebiz is kosteloos en heel eenvoudig. OpenSkies meldt uw organisatie aan en vanaf dat moment spaart u automatisch blue credits bij elke vlucht.

MELD HIER UW BEDRIJF AAN VOOR BLUEBIZ:
https://www.bluebiz.com/nl/campaigns/nl/open-skies-enrolment/

VOORDELEN VAN OPENSKIES

OpenSkies biedt een gebruikersvriendelijke website. Je kunt direct online boeken of, als je reis ingewikkeld is, een e-mail sturen naar onze ervaren support desk. Natuurlijk bieden we 24-uurs ondersteuning in het geval van noodsituaties en calamiteiten – variërend van gemiste vluchten tot stakingen.

Door het vergelijken van vluchten blijven de reiskosten zo laag mogelijk. Onderzoek wijst uit dat het leidt tot een lagere gemiddelde ticketprijs. Geconfronteerd met alternatieve vluchten gerangschikt op prijs op een scherm neigen reizigers en boekers vaker naar de goedkopere mogelijkheden ondanks de voorkeuren die men vooraf had. Dit fenomeen heet de “visual guilt factor”.

Bespaar elke keer tijd als je boekt. Frequente reizigers en boekers profiteren van een reizigersprofiel. Dit houdt in dat alle reisgerelateerde informatie, van frequent flyer kaartnummers tot persoonlijke voorkeuren, automatisch wordt gebruikt bij elke reisaanvraag. Hierdoor besparen drukke office managers en zakenreizigers veel kostbare tijd.

KLIK OP EEN AIRLINE OM ONLINE IN TE CHECKEN

BENIEUWD WAT WE KUNNEN DOEN VOOR JE BEDRIJF?