INTERNATIONALE TREINEN

HOGESNELHEIDSLIJNEN

Reizen per trein biedt veel voordelen waaronder het snel kunnen boarden en het feit dat je in het hart van een stad arriveert. Dit bespaart veel tijd en taxikosten. Werken in de trein gaat ook beter door de vaak uitstekende Wi-Fi verbindingen vergeleken met vliegtuigen. Thalys is met een comfortabele en frequente verbinding actief op de route naar Antwerpen, Brussel en Parijs. Terwijl ICE en Eurostar respectievelijk concurreren met moderne treinen op het hogesnelheidsnet naar Frankfurt en London.

VOORDELEN VAN OPENSKIES

PERSOONLIJK CONTACT

OpenSkies biedt een gebruikersvriendelijke website. Je kunt direct online boeken of, als je reis ingewikkeld is, een e-mail sturen naar onze ervaren support desk. Natuurlijk bieden we 24-uurs ondersteuning in het geval van noodsituaties en calamiteiten – variërend van gemiste vluchten tot stakingen.

BESPAAR OP REISKOSTEN

Door het vergelijken van vliegtickets en treintickets blijven de reiskosten zo laag mogelijk. Onderzoek wijst uit dat het leidt tot een lagere gemiddelde ticketprijs. Geconfronteerd met alternatieve mogelijkheden met de trein neigen reizigers en boekers vaker naar de goedkoopste mogelijkheid ondanks de voorkeuren die men vooraf had voor het vliegtuig.
Milieuafwegingen spelen ook een belangrijke rol bij een treinreis. De CO2 uitstoot van een trein ligt veel lager dan bij een vliegtuig.

REIZIGERS PROFIELEN

Bespaar elke keer tijd als je boekt. Frequente reizigers en boekers profiteren van een reizigersprofiel. Dit houdt in dat alle reisgerelateerde informatie, van frequent flyer card nummers tot persoonlijke voorkeuren, automatisch wordt gebruikt bij elke reisaanvraag. Hierdoor besparen drukke office managers en zakenreizigers veel kostbare tijd.

ONZE RAIL PARTNERS

300px-ICE-Logo.svg

BENIEUWD WAT WE VOOR JE BEDRIJF KUNNEN DOEN?