WAAROM DE KEUZE VOOR OPENSKIES

VOORDELEN VAN OPENSKIES

PERSOONLIJK CONTACT

OpenSkies biedt een gebruikersvriendelijke website. Je kunt direct online vluchten boeken, of als je reis ingewikkeld is een e-mail sturen naar onze ervaren support desk. Natuurlijk bieden wij ook 24/7 ondersteuning in het geval van noodsituaties en calamiteiten – variĆ«rend van gemiste vluchten tot stakingen. Frequente reizigers en boekers profiteren van de reizigersprofielen die we in onze database opslaan om optimaal in te spelen op de wensen van onze relaties. Dit betekent dat alle reisgerelateerde informatie, van frequent flyer kaartnummers tot persoonlijke voorkeuren automatisch wordt gebruikt bij elke reisaanvraag. Dit bespaart kostbare tijd voor drukke officemanagers en zakenreizigers. De focus bij OpenSkies ligt volledig bij de klant en het bieden van persoonlijke aandacht en intensief contact. Om klantherkenning te bevorderen werken onze Account Managers zoveel mogelijk met dezelfde klanten.

FLEXIBILITEIT

OpenSkies begrijpt dat zakelijke reizen soms pas definitief kunnen worden gemaakt na interne goedkeuring of na het definitief maken van afspraken in het buitenland. Als dat het geval is kan worden gekozen voor het nemen van een optie op een geselecteerde vlucht. Gedurende de optietijd blijven de prijs en ticket condities (los van incidentele tax verhogingen) ongewijzigd. De aangeboden optietijd verschilt per airline en hangt af van de vertrekdatum en ticketvoorwaarden die van toepassing zijn. Voordat de optie verloopt, verstuurt OpenSkies een herinnering. De reservering wordt pas definitief na bevestiging. Als de optie verloopt wordt de optieboeking kosteloos geannuleerd. Luchtvaartmaatschappijen bieden vaak goedkopere tarieven ver vooruit die niet meer beschikbaar zijn kort voor vertrek. Door een optie te nemen wordt het mogelijk iets eerder te boeken. Dit is een belangrijke kostenbesparende mogelijkheid die OpenSkies aanbiedt.

ONE-STOP SHOPPING

OpenSkies biedt niet alleen een maatschappij aan zoals KLM maar assisteert met honderden airlines, waar ook ter wereld en inclusief low-cost airlines. We checken alle airlines op een bepaalde route en vergelijken deze op prijs en schema. We presenteren geschikte vluchten altijd in een helder overzicht, zodat gebaseerd op prijs en vluchttijden eenvoudig de beste vlucht kan worden geselecteerd. Bovendien kunnen we stoelen boeken en claimen we je award miles. Een vergelijkbare support bieden we met hotels, huurauto’s en internationale treinen. En we informeren over mogelijke visa vereisten. Vermoeid na vele business trips, dan is een vakantiereis voor de familie zo aangevraagd! We hebben de meeste gegevens toch al en met een vast contactpersoon is het makkelijk afstemmen. Dit alles klinkt als one-stop shopping!

BENIEUWD WAT WE KUNNEN DOEN VOOR JE BEDRIJF?